SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | CONTACT BM| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Home Arrow Media Arrow Media Collection Arrow Photo Arrow Koleksi Media Arrow Galeri Foto Arrow Oktober 2021 Arrow Program Jelajah Perpaduan Keluarga Malaysia ke negeri Perak

15 Oktober 2021 - Misi ke arah memperkasakan perpaduan kaum di kalangan masyarakat Malaysia diteruskan dengan pelbagai program menarik oleh Kementerian Perpaduan Negara.

Datuk Halimah Mohamed Sadique, Menteri Perpaduan Negara telah melancarkan Café Uniti Citarasa Keluarga Malaysia dalam program jelajah Perpaduan Keluarga Malaysia ke negeri Perak, Darul Ridzuan. Restoran Shake and Bake di Bandaraya Ipoh dipilih untuk menerima pengiktirafan sebagai Café Uniti yang pertama di negeri itu, dalam kunjungan Menteri Perpaduan Negara ke negeri tersebut.

Pemilihan Restoren Shake and Bake adalah berdasarkan keunikan dalam penyajian menu pelbagai citarasa, sehingga mampu menarik kunjungan pelanggan daripada berbilang kaum dan agama.

Café Uniti Citarasa Keluarga Malaysia adalah antara usaha Kementerian Perpaduan Negara (KPN) bagi meraikan pengusaha-pengusaha restoran yang turut bersatu hati dalam mendukung aspirasi perpaduan dengan membudayakan amalan ‘mencungkil persamaan dan tidak menggali perbezaan’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LATEST UPDATE :
CONTACT US
MINISTRY OF NATIONAL UNITY
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG CLOUD

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Voting
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Intranet Log In