SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | CONTACT BM| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Home Arrow Media Arrow Media Collection Arrow Photo Arrow Koleksi Media Arrow Galeri Foto Arrow November 2021 Arrow Sumbangan barangan keperluan dapur, pelitup muka dan beberapa barangan lain kepada KRT Daerah Seremban

10 November 2021 – Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional Daerah Seremban telah menyantuni beberapa keluarga yang terjejas kesihatan dan pendapatan akibat pandemik Covid-19.

Hujan lebat tidak mematahkan semangat dalam meneruskan misi menghulurkan bantuan kepada golongan yang terkesan ini dengan bersama-sama menyinsing lengan menghulurkan bantuan yang diketuai oleh Ketua Pasukan Skuad Uniti Zon 5, Encik Shahrul bin Othman.

Sumbangan barangan keperluan dapur, pelitup muka dan beberapa barangan lain disampaikan kepada beberapa penerima di dalam komuniti KRT Taman Desa Orkid, KRT Taman Cempaka, KRT Taman Bandar Seremban Selatan Fasa 2 dan KRT Taman Bandar Senawang.

Penerima terdiri daripada mereka yang menghidap diabetes kronik, sakit tua, penghidap kanser dan masalah mata. Semoga bantuan yang dihulurkan dapat meringankan sedikit beban penerima.

Turut sama dalam Ziarah Perpaduan tersebut Penolong Pegawai Perpaduan Kanan Daerah Seremban, Puan Maha Letchumy a/p Suppaya dan Penolong Pegawai Perpaduan Zon 5 Daerah Seremban, Encik Mohd Safari Bin Abd Razak.

LATEST UPDATE :
CONTACT US
MINISTRY OF NATIONAL UNITY
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG CLOUD

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Voting
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Intranet Log In