SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
82810200751

27 Okt 2020 — PUSPANITA Kementerian Perpaduan Negara (KPN) telah menganjurkan Program "Stand Together with Putrajaya Frontliners" bertempat di Ibu Pejabat Polis Daerah Putrajaya dan di lokasi Sekatan Jalan Raya (SJR) sekitar Putrajaya. Objektif utama penganjuran program adalah sebagai tanda ucapan terima kasih dan penghargaan kepada pihak Polis DiRaja Malaysia (PDRM) di atas peranan dan tanggungjawab yang dipikul dalam usaha memutuskan rantaian pandemik COVID-19.

PAT12210201226

22 Okt 2020 — YBhg Ketua Setiausaha mempengerusikan mesyuarat atas talian bersama Team Ahli Pemikir (TAP), wakil Yayasan Perpaduan Negara dan Universiti Malaysia Kelantan, Pengarah-Pengarah Perpaduan Negeri dan Pegawai-pegawai Kementerian Perpaduan Negara bagi membincangkan berkenaan pemurnian Dasar Perpaduan Negara.

JK AGAMA 30110201005

1 Okt 2020 — Satu mesyuarat bersama Presiden dan Ahli Jawatankuasa Majlis Perundingan Agama Buddha, Kristian, Hindu, Sikh dan Tao (MCCBCHST) telah diadakan pada hari ini. Pertemuan ini dihadiri seramai 13 orang wakil MCCBCHST yang terdiri daripada Presiden dan Ahli Jawatankuasa yang mewakili badan dan pertubuhan agama-agama Buddha, Kristian, Hindu, Sikh dan Tao.

Kementerian menyambut baik kehadiran Ahli Jawatankuasa MCCBCHST untuk beramah mesra dan mewujudkan persefahaman serta keharmonian antara penganut agama di Malaysia.

TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet