SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | CONTACT BM| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Home Arrow Infographic & SOP Arrow Koleksi Media Arrow Galeri Foto Arrow November 2021 Arrow Majlis Aspirasi Perpaduan Mendepani Norma Baharu Bersama Warga Jabatan Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional Negeri Selangor 2021

10 November 2021 – Ketua Pengarah Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional, YBrs. Tuan Haji Abd Halim Hassan telah merasmikan Majlis Aspirasi Perpaduan Mendepani Norma Baharu Bersama Warga Jabatan Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional Negeri Selangor 2021 bertempat di Midland Convention Centre, Shah Alam.

Turut menghadiri majlis tersebut adalah Ahli-ahli Jawatankuasa Kawasan Rukun Tetangga (KRT) dan Mediator Komuniti (MK) selain daripada pegawai-pegawai JPNIN Selangor dan para guru Tabika Perpaduan serta Taska Perpaduan.

Ketua Pengarah telah menyerahkan tiga buah buku kepada wakil KRT dari sembilan (9) Daerah di Negeri Selangor iaitu buku Pelan Pemerkasaan Kepimpinan Komuniti Rukun Tetangga 2021-2030, buku RT4All – Agenda Kerja Komuniti Rukun Tetangga dan buku Panduan Pengurusan Dan Pentadbiran Rukun Tetangga.

Beliau juga turut menyerahkan vest dan topi rekaan baru yang akan dipakai oleh pegawai JPNIN semasa pemantauan kepatuhan SOP di Rumah Ibadat Selain Islam.

 

LATEST UPDATE :
CONTACT US
MINISTRY OF NATIONAL UNITY
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG CLOUD

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Voting
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Intranet Log In