SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | CONTACT BM| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Home Arrow Media Arrow Media Collection Arrow Photo Arrow Koleksi Media Arrow Galeri Foto Arrow December 2021 Arrow Pelancaran Inisiatif Tusyen Percuma dan Perasmian Mural Antidadah
Picture36

4 Disember 2021 - Agenda Kerja Komuniti Rukun Tetangga, RT4ALL meliputi Gerak Kerja KRT Sejahtera, Gerak Kerja KRT Selamat, Gerak Kerja KRT Bersih dan Indah dan Gerak Kerja KRT Sihat menjadi rujukan gerak kerja yang lebih kemas dan tersusun kepada kepimpinan Rukun Tetangga.

Agenda Kerja Komuniti Rukun Tetangga yang dihasilkan ini merupakan rangka kerja yang berfokuskan kepada pendekatan berasaskan keberhasilan dalam pelaksanaan program-program untuk kumpulan sasar.

Dengan sokongan dan kerjasama agensi persekutuan dan negeri, maka terhasil inisiatif menyediakan khidmat tusyen percuma kepada pelajar-pelajar SPM di Apartment Megah Villa, Kota Warisan, Sepang.

Pelancaran Inisiatif Tuisyen Percuma serta Perasmian Mural Antidadah Apartment Megah Villa,Kota Warisan Sepang telah disempurnakan oleh Tuan Khairil Azali bin Ibrahim, Pegawai Daerah Sepang dan Tuan Nazir bin Mohamad, Pengarah AADK Negeri Selangor.

Penganjuran majlis telah dijayakan oleh Kawasan Rukun Tetangga (KRT) Apartment Megah Villa, Kota Warisan dengan kerjasama Pejabat Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional Daerah Sepang dan Agensi Anti Dadah Kebangsaan Daerah Sepang.

 

LATEST UPDATE :
CONTACT US
MINISTRY OF NATIONAL UNITY
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG CLOUD

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Voting
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Intranet Log In