SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | CONTACT BM| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Home Arrow Media Arrow Media Collection Arrow Photo Arrow 2021 Arrow Koleksi Media Arrow Galeri Foto Arrow November 2021 Arrow Program Ziarah Perpaduan ke KRT Blok C&D Pangsapuri Putra Harmoni Presint 9 Putrajaya

9 November 2021 – Program Ziarah Perpaduan merupakan salah satu inisiatif yang dirancang dalam mencapai KPI 100 hari Kementerian Perpaduan Negara.

Tujuan program ini adalah menyediakan inisiatif berbentuk bantuan bagi meringankan beban rakyat. Justeru itu, Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) Wilayah Persekutuan Putrajaya telah mengadakan Ziarah Perpaduan ke KRT Blok C&D Pangsapuri Putra Harmoni Presint 9 Putrajaya.

Dalam ziarah tersebut, Pengarah JPNIN Wilayah Persekutuan Putrajaya, Puan Ruzylawati Mustapha Kamar dan wakil pihak Badan Pengurusan Bersama (JMB) telah menyantuni warga KRT yang memerlukan dengan menyampaikan sumbangan berbentuk baucer pasaraya Mydin dan barangan keperluan harian.

Puan Ruzylawati turut menyampaikan kad ucapan kepada salah seorang penerima sumbangan yang menyambut perayaan Deepavali. Kegembiraan jelas terpancar di matanya dengan ziarah perpaduan ini.

Selain dari meringankan beban yang ditanggung oleh komuniti setempat melalui sumbangan ini, program ini juga dapat mengeratkan hubungan kemesraan dan perpaduan di antara semua.

LATEST UPDATE :
CONTACT US
MINISTRY OF NATIONAL UNITY
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG CLOUD

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Voting
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Intranet Log In