SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | CONTACT BM| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Home Arrow Media Arrow Media Collection Arrow Photo Arrow 2023 Arrow Koleksi Media Arrow Galeri Foto Arrow foto mac 2023 Arrow Majlis Temu Mesra bersama Editor Media

20 Mac 2023, Kuala Lumpur - Menjelang Ramadan yang akan muncul beberapa hari saja lagi, Menteri Perpaduan Negara, YB Datuk Aaron Ago Dagang meraikan sebahagian petugas media dalam Majlis Temu Mesra bersama Editor Media hari ini. Petugas media seperti wartawan dan pengarang, menjadi medium yang sangat penting di dalam membantu menyebar luas mesej-mesej berkaitan rasa kasih sayang terhadap negara, keharmonian sesama bangsa dan agama serta menyuntik semangat patriotisme di kalangan rakyat. 

Majlis sederhana ini berlangsung secara santai dan dihadiri oleh pengarang kanan syarikat media berpengaruh di seluruh negara. YB Menteri turut berkesempatan berkongsi mengenai Kerangka Perpaduan Malaysia MADANI yang dibangunkan oleh Kementerian Perpaduan Negara melalui konsep Perpaduan Dalam Kepelbagaian.
Menariknya juga, editor yang hadir turut bersama-sama menyertai sesi bacaan ikrar Rukun Negara yang menjadi agenda utama dalam setiap majlis anjuran Kementerian.
LATEST UPDATE :
CONTACT US
MINISTRY OF NATIONAL UNITY
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG CLOUD

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Voting
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Intranet Log In