SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | CONTACT BM| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Home Arrow Media Arrow Media Collection Arrow Photo Arrow 2023 Arrow Koleksi Media Arrow Galeri Foto Arrow foto ogos 2023 Arrow Kunjungan Hormat daripada YB Ngwe Hee Sem, EXCO Kesihatan, Sumber Manusia dan Perpaduan Negeri Melaka

8 Ogos 2023, Putrajaya -Kementerian Perpaduan Negara telah menerima kunjungan hormat daripada YB Ngwe Hee Sem, EXCO Kesihatan, Sumber Manusia dan Perpaduan Negeri Melaka ke Pejabat YB Datuk Aaron Ago Dagang, Menteri Perpaduan Negara.

Perbincangan yang berlangsung dalam suasana cukup muhibah ini mencakupi hal-hal yang berkenaan pengukuhkan integrasi nasional serta kerjasama bagi melestarikan Perpaduan dalam Kepelbagaian menerusi program-program yang bakal dilaksanakan.
Semoga hubungan dua hala antara Kementerian Perpaduan Negara dan kerajaan negeri Melaka ini dapat membentuk kerjasama strategik yang berkesan demi memanfaatkan masyarakat dan memelihara keharmonian.
Turut hadir, YBrs. Encik Mohd Sobri bin Mat Daud, Timbalan Ketua Setiausaha KPN dan YBrs. Puan Intan Suhanna binti Yusuff, Pengarah Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional Negeri Melaka.
LATEST UPDATE :
CONTACT US
MINISTRY OF NATIONAL UNITY
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG CLOUD

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Voting
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Intranet Log In