SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Laman Utama Arrow Media Arrow Koleksi Media Arrow Foto Arrow 2023 Arrow Galeri Foto Arrow November 2021 Arrow Program Sesi Libat Urus Bersama NGO Perpaduan Bagi Pembangunan Pelan Tindakan Rakan Perpaduan (Friends of Unity)

13 November 2021 - YB. Datuk Halimah binti Mohamed Sadique, Menteri Perpaduan Negara hari ini hadir ke program Sesi Libat Urus Bersama NGO Perpaduan Bagi Pembangunan Pelan Tindakan Rakan Perpaduan (Friends of Unity).

Sesi libat urus yang melibatkan kehadiran seramai 90 orang wakil Pertubuhan Bukan Kerajaan (NGO) Perpaduan ini merupakan siri kedua selepas siri pertama yang telah diadakan pada 21 April 2021 lalu.

Program ini dianjurkan dengan kerjasama Yayasan Perpaduan Malaysia (YPM). Turut hadir ialah Dato’ Indera Noridah binti Abdul Rahim, Timbalan Ketua Setiausaha, Kementerian Perpaduan Negara, Tan Sri Lee Lam Thye, Penasihat Yayasan Perpaduan Malaysia dan Professor Suresh Kumar A/L P Govind, Pengerusi Yayasan Perpaduan Malaysia.

Sesi libat urus ini adalah amat penting dalam membantu Kementerian Perpaduan Negara (KPN) membangunkan Pelan Tindakan Rakan Perpaduan (Friends of Unity). Beberapa lagi sesi seumpama ini akan diadakan bagi memberi peluang kepada NGO terlibat mengemukakan cadangan dan pandangan berhubung peranan yang boleh dimainkan dalam menjayakan aspirasi Perpaduan Keluarga Malaysia.

TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet