SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Laman Utama Arrow Media Arrow Koleksi Media Arrow Foto Arrow 2023 Arrow Galeri Foto Arrow November 2021 Arrow Sambutan Hari Kanak-Kanak Tabika Perpaduan Slim River

16 November 2021 - Sambutan Hari Kanak-Kanak tetap diraikan walaupun dalam suasana yang berbeza dengan amalan norma baharu berikutan negara masih berjuang menghadapi pandemik Covid-19.

Semangat cintakan negara dapat dipupuk dan disemai seawal usia kanak-kanak 5 dan 6 tahun. Pendedahan pembelajaran dalam nyanyian khususnya melalui lagu-lagu patriotik dapat menarik minat kanak-kanak memahami kepentingan semangat cintakan negara.

Sehubungan dengan itu, “Ceria Pop Perpaduan” adalah salah satu aktiviti yang dilaksanakan oleh kanak-kanak tabika bagi meraikan Sambutan Hari Kanak-Kanak yang disambut setiap tahun. Inisiatif ini dapat memberi inspirasi kepada kanak-kanak untuk menonjolkan semangat patriotisme mereka pada masa hadapan.

Begitu jualah yang ditunjukkan oleh kanak-kanak daripada Tabika Perpaduan Slim River, Muallim, Perak yang menyanyikan Lagu Keranamu Malaysia dengan penuh semangat dan pastinya mencuit hati sesiapa sahaja yang mendengarnya.

TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet