SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Laman Utama Arrow Media Arrow Koleksi Media Arrow Foto Arrow 2023 Arrow Galeri Foto Arrow November 2021 Arrow Majlis Jalinan Mesra Sempena Program Aspirasi Perpaduan Mendepani Norma Baharu Peringkat Negeri Pahang Tahun 2021

22 November 2021 – Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional Negeri Pahang telah menganjurkan Majlis Jalinan Mesra Sempena Program Aspirasi Perpaduan Mendepani Norma Baharu Peringkat Negeri Pahang Tahun 2021 yang telah dirasmikan oleh Ketua Pengarah, Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional, YBhg.Tuan Haji Abd Halim Hassan.

Majlis yang telah berlangsung di Swiss Ballroom, Swiss Belhotel, Kuantan telah dihadiri seramai 100 jemputan yang terdiri daripada Pegawai-pegawai Perpaduan Daerah, wakil Ahli Jawatankuasa KRT Seluruh daerah Negeri Pahang, guru, penolong guru Tabika Perpaduan serta pendidik dan penolong pendidik Taska Genius Perpaduan Daerah Kuantan.

Taklimat Pelan Pemerkasaan Kepimpinan Komuniti Kawasan Rukun Tetangga 2021-2030 turut diberikan oleh Penolong Pengarah Operasi JPNIN Pahang, Encik Mohd Fahmi Ibrahim bagi berkongsi intipati pelan tersebut.

Pada akhir majlis YBhg. Ketua Pengarah JPNIN telah menyampaikan buku-buku Pelan Pemerkasaan Kepimpinan Komuniti Kawasan Rukun Tetangga 2021-2030, Agenda Gerak Kerja Komuniti RT4ALL Dan Panduan Pengurusan Dan Pentadbiran KRT kepada wakil Ahli Jawatankuasa KRT Seluruh daerah Negeri Pahang yang hadir.

 

TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet