SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Laman Utama Arrow Media Arrow Koleksi Media Arrow Foto Arrow 2023 Arrow Galeri Foto Arrow September 2021 Arrow Program Santai Kopitiam Belia Sempena Hari Malaysia Bersama Menteri Perpaduan Negara

16 SEPTEMBER 2021 – YB Datuk Halimah binti Mohamed Sadique, Menteri Perpaduan Negara telah menyertai Program Santai Kopitiam Belia Sempena Hari Malaysia yang diadakan secara atas talian anjuran Majlis Belia Malaysia (MBM).

Penganjuran program ini sempena Sambutan Hari Malaysia oleh MBM selaku rakan strategik Friends of Unity Kementerian Perpaduan Negara mampu mengukuhkan agenda perpaduan dengan meningkatkan semangat patriotisme di kalangan belia dan memperkasa peranan serta penglibatan komuniti untuk sama-sama menyemarakkan semangat perpaduan Keluarga Malaysia.

Sekalung penghargaan dan ucapan setinggi tahniah diucapkan kepada MBM di atas komitmen yang diberikan dalam penganjuran program ini. Diharapkan agar program yang murni seumpama ini akan diteruskan pada masa akan datang sebagai medan pengukuhan perpaduan khususnya dikalangan belia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet