SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Laman Utama Arrow Media Arrow Koleksi Media Arrow Foto Arrow 2023 Arrow Galeri Foto Arrow Oktober 2021 Arrow Program Ziarah Perpaduan dengan kerjasama KRT Perumahan JPN, Gua Musang, Kelantan

18 Oktober 2021 – Pejabat Perpaduan Daerah Gua Musang dengan kerjasama     KRT Perumahan JPN, Gua Musang, Kelantan telah menggembleng tenaga dalam menganjurkan Program Ziarah Perpaduan bagi menyantuni individu dan keluarga yang terjejas asbab kesihatan, kehilangan pekerjaan, dan punca pendapatan akibat pandemik Covid-19.

 

Pengarah JPNIN Negeri Kelantan, Encik Shahrani Yusoff bersama Timbalan Pengarah JPNIN Negeri Kelantan, Encik Anuari Mustapha telah turut serta dalam program ini yang membabitkan penyaluran bantuan kepada tujuh buah keluarga.

Dua penerima bantuan ini terdiri daripada golongan yang terjejas kesihatan iaitu terlantar kerana sakit tua dan tidak mampu untuk berjalan akibat lumpuh. Bantuan yang dihulurkan diharapkan dapat meringankan sedikit bebanan mereka dalam mengharungi pandemik Covid-19 yang melanda negara kita.

TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet