SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Laman Utama Arrow Media Arrow Koleksi Media Arrow Foto Arrow 2023 Arrow Galeri Foto Arrow December 2021 Arrow Jom Isi Petrol Percuma
604d46e4 887b 40b5 B90e 6b30d5c7fdb9

12 Disemebr 2021 - Dalam meneruskan kehidupan ketika pandemik ini, ramai yang terjejas berikutan kenaikan harga barang terutama golongan yang kurang berkemampuan. Pelbagai inisiatif yang dilaksanakan dalam membantu pihak yang memerlukan untuk mengurangkan beban yang ditanggung.

Program Jom Isi Petrol Percuma bersama Skuad Uniti RT Cares bertempat di Stesen Shell Seri Astana telah dilaksanakan oleh Pejabat Perpaduan Daerah Kuala Muda bersama KRT Bandar Puteri Jaya 4 dengan kerjasama Pusat Khidmat Dun Sidam. Seramai 183 penerima telah menerima sumbangan petrol percuma ini. Penerimaterdiri daripada golongan yang berpendapatan rendah yang terkesan dengan situasi sekarang.

Dalam program ini, turut diadakan penyerahan pamplet dari Jabatan Penerangan Malaysia dan Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK). Program ini telah dirasmikan oleh Encik Firdaus Mohd Yusoff yang mewakili YB Exco Perpaduan. Turut hadir Pengarah JPNIN Kedah, Encik Rohai Zahar Nedi. Semoga program ini memberi sedikit rmanfaat kepada semua penerima. Terima kasih kepada semua yang terlibat.

 

TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet