SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Laman Utama Arrow Media Arrow Koleksi Media Arrow Foto Arrow 2023 Arrow Galeri Foto Arrow foto feb 2023 Arrow Program Harmoni 2023 peringkat Negeri Sarawak

26 Februari 2023, Sarawak -YB Datuk Aaron Ago Dagang telah merasmikan Program Harmoni 2023 peringkat Negeri Sarawak di Dewan Undangan Negeri Sarawak, Kuching. Program Harmoni yang dianjurkan ini merupakan salah satu inisiatif di bawah Program Kembara Perpaduan yang bermatlamat mempertingkat semangat persefahaman, sikap toleransi serta menyemai sifat saling menghormati khususnya dalam kalangan penganut pelbagai agama di Malaysia. Program Harmoni juga turut diadakan di seluruh negara bermula 18 hingga 28 Februari 2023. Program yang dilaksanakan bersempena Sambutan Minggu Keharmonian Antara Penganut Agama Sedunia ini turut bertujuan untuk meningkatkan peranan pemimpin ketua-ketua agama dan ketua-ketua komuniti dalam menyemarakkan lagi semangat muhibbah dalam kalangan masyarakat khususnya bagi menyantuni warga emas.Pada majlis yang sama, YB Menteri berkesempatan menyantuni warga emas dari Rumah Seri Kenangan, Kuching dan menyerahkan Bakul RAHMAH kepada golongan kurang bernasib baik.

Turut hadir adalah YBhg. Dato’ Noridah Abdul Rahim, KSU KPN, pemimpin-pemimpin agama, pemimpin-pemimpin komuniti serta warga Kementerian.
[thumb_gallery source="directory: images/2023/aktiviti/26.2.2023" limit="25" caption="no" zoom_type="light

TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet