SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Laman Utama Arrow Media Arrow Koleksi Media Arrow Foto Arrow 2023 Arrow Galeri Foto Arrow foto ogos 2023 Arrow Acara Flag Off Konvoi Perpaduan Malaysia MADANI

19 Ogos 2023, Putrajaya -Acara Flag Off Konvoi Perpaduan Malaysia MADANI yang diadakan selama dua (2) hari bermula 19 Ogos hingga 20 Ogos 2023 yang melibatkan 4 lokasi utama iaitu Putrajaya, Selangor, Negeri Sembilan dan Melaka. Program anjuran Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) dengan kerjasama Persatuan Wira Air (PERWIRA) dalam aktiviti kemasyarakatan ini adalah bertujuan untuk menyemarakkan sambutan bulan kebangsaan di samping memupuk dan menyemarakkan semangat patriotisme dalam jiwa sempena kemerdekaan negara.

Antara aktiviti utama dalam konvoi ini adalah penyampaian bakul rahmah kepada golongan asnaf, pengedaran jalur gemilang kepada komuniti, gotong-royong keceriaan merdeka dan kempen budi bahasa iaitu kempen #cakapbaikbaik dengan mengumpulkan aspirasi rakyat melalui coretan kata-kata positif.
Hadir pada Majlis Flag Off pagi tadi adalah YBrs. Encik Mphd Sobri Mat Daud, Timbalan Ketua Setiausaha KPN dan YBhg. Haji Che Roslan Che Daud, Ketua Pengarah JPNIN.
TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet