SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Laman Utama Arrow Media Arrow Koleksi Media Arrow Foto Arrow 2023 Arrow Galeri Foto Arrow foto ogos 2023 Arrow Perarakan dan Perbarisan sempena Sambutan Hari Kebangsaan Tahun 2023

31 Ogos 2023, Putrajaya -Kontinjen Perpaduan Malaysia MADANI bersama-sama turut serta dalam acara Perarakan dan Perbarisan sempena Sambutan Hari Kebangsaan Tahun 2023 yang diadakan di Dataran Putrajaya. Kontinjen Perpaduan Malaysia MADANI yang diterajui oleh Kementerian Perpaduan Negara ini memiliki kekuatan seramai 400 orang yang terdiri daripada warga Kementerian, Jabatan, Agensi dan pelajar Universiti di bawah Yayasan Sukarelawan Siswa (YSS). Perbarisan yang diketuai oleh YBrs. Encik Mohd Sobri bin Mat Daud, Timbalan Ketua Setiausaha KPN kali ini membawakan keunikan yang tersendiri dengan memperagakan pakaian tradisional etnik pelbagai kaum.Inisiatif ini merupakan salah satu penterjemahan slogan Kementerian Perpaduan Negara iaitu Perpaduan dalam Kepelbagaian melalui pakaian tradisi yang jua selari dengan tema pada tahun ini iaitu 'Malaysia MADANI : Tekad Perpaduan, Penuhi Harapan'.

Ucapan penghargaan kepada seluruh anggota kontinjen yang turut serta dalam acara perbarisan Sambutan Hari Kebangsaan Tahun 2023 kali ini.
Tahniah dan syabas kepada semua!
TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet