SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Laman Utama Arrow Media Arrow Koleksi Media Arrow Foto Arrow 2023 Arrow Galeri Foto Arrow foto sept 2023 Arrow Liga Sukan UNITI Peringkat Negeri Perlis Tahun 2023

02 September 2023, Perlis -Liga Sukan UNITI Peringkat Negeri Tahun 2023 dimulai dengan negeri harum manis iaitu Perlis, Indera Kayangan. Penyertaan yang diterima daripada negeri yang berada di Utara ini sungguh rancak dan meriah! Sebanyak 11 pasukan telah berentap dalam kategori bola jaring demi menjuarai peringkat negeri ini. Majlis perasmian penutup telah disempurnakan oleh YBrs. Encik Emanuel Cladius Upin, Penolong Setiausaha KPN.

Program yang diadakan ini adalah bertujuan untuk menyatukan semua kaum dengan semangat kesukanan. Antara syarat utama penyertaan ialah setiap pasukan mestilah terdiri daripada pelbagai kaum. Melalui program sukan ini, kita hendak menyeru pasukan di peringkat negeri untuk bersatu dan menyemarakkan semangat berpasukan.
Tahniah & syabas kepada pemenang dan semua yang terlibat dengan program kali ini sama ada secara langsung mahupun tidak langsung.
TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet