SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Laman Utama Arrow Media Arrow Koleksi Media Arrow Foto Arrow 2023 Arrow Galeri Foto Arrow foto jan 2024 Arrow Majlis Perasmian Anugerah My Hero 4.0
Kuala Lumpur, 10 Januari 2024 - YB Datuk Aaron Ago Dagang, Menteri Perpaduan Negara telah menyempurnakan Majlis Perasmian Anugerah My Hero 4.0 yang berlangsung di Wisma Chineese Chamber, Ampang Kuala Lumpur hari ini.
Program ini diadakan dengan kerjasama Dewan Perniagaan dan Perindustrian Cina Kuala Lumpur dan Selangor (The Chinese Chamber of Commerce and Industry of Kuala Lumpur & Selangor) serta akhbar Nanyang Siang Pau
Penganugerahan My Hero 4.0 adalah sebagai satu pengiktirafan kepada rakyat Malaysia yang menunjukkan ketabahan, keberanian dan keazaman yang tinggi dalam membantu rakyat tanpa mengira agama dan bangsa. Anugerah My Hero pada tahun ini telah memasuki edisi yang keempat (4.0). Seramai 13 calon akhir telah disenarai pendek (shortlisted) oleh panel juri.
Turut hadir dalam majlis tersebut ialah YBrs. Encik Mohd Sobri bin Mat Daud, Timbalan Ketua Setiausaha Kementerian Perpaduan Negara dan YBhg. Haji Che Roslan bin Che Daud, Ketua Pengarah Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional.
 
TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet