SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Laman Utama Arrow Media Arrow Koleksi Media Arrow Foto Arrow 2023 Arrow Galeri Foto Arrow foto jan 2024 Arrow Majlis Amanat Menteri Perpaduan Negara 2024

16 Januari 2024 – YB Datuk Aaron Ago Dagang, Menteri Perpaduan Negara telah menyampaikan amanat kepada seluruh pegawai dan kakitangan Kementerian Perpaduan Negara (KPN) serta jentera perpaduan dengan memberi penekanan terhadap transformasi KPN dalam meningkatkan semangat perpaduan, kesukarelawanan, dan pertumbuhan keseimbangan pembangunan sosial dan ekonomi bagi tahun 2024.

Dalam ucapan, beliau berkongsi kata-kata semangat "where there is unity there is always victory," dan meyakinkan bahawa semangat kebersamaan, perpaduan, dan kesukarelawanan adalah kunci untuk meningkatkan prestasi Malaysia di arena antarabangsa.
YB Menteri Perpaduan Negara menegaskan komitmennya dalam memajukan agenda keamanan dan perpaduan di Malaysia, dengan menggariskan strategi dan inisiatif strategik bagi menghadapi isu dan cabaran semasa. Penekanan diberikan kepada pemerkasaan Kawasan Rukun Tetangga, penghayatan Rukun Negara, penyuburan minat terhadap warisan dan budaya, serta pemacuan agenda digital dan kesukarelawanan.
Turut hadir, YB Senator Puan Saraswathy a/p Kandasami, Timbalan Menteri Perpaduan dan YBhg. Datuk Azman Bin Mohd Yusof, Ketua Setiausaha Kementerian Perpaduan Negara.
 
TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet