SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Laman Utama Arrow Media Arrow Koleksi Media Arrow Foto Arrow 2023 Arrow Galeri Foto Arrow foto jan 2024 Arrow Majlis Perjumpaan dan Amanat Ketua Setiausaha Kementerian Perpaduan Negara Peringkat Negeri Melaka Tahun 2024

18 Januari 2024 – Majlis Perjumpaan dan Amanat Ketua Setiausaha Kementerian Perpaduan Negara Peringkat Negeri Melaka Tahun 2024 telah disempurnakan oleh YBhg. Datuk Azman bin Mohd Yusof Ketua Setiausaha Kementerian Perpaduan Negara bertempat di Dewan Muzium Rakyat, Jalan Kota, Melaka (PERZIM) hari ini.

Majlis ini melibatkan seramai 100 warga Kementerian Perpaduan Negara di Negeri Melaka iaitu Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) Negeri Melaka selaku penganjur, Arkib Negara Malaysia Negeri Melaka, Muzium Senibina Malaysia dan wakil Perpustakaan Desa Negeri Melaka.
YBhg. Datuk KSU juga telah melawat tapak Pavilion Tahun Melawat Melaka (TMM 2024) di Dataran Pahlawan, Bandar Hilir Melaka iaitu lokasi Program Bulan Patriotik Negara Malaysia Madani. Program yang bakal dilaksanakan pada Ogos ini akan diterajui oleh JPNIN Melaka selaku Agensi Pelaksana yang telah dilantik oleh Kerajaan Negeri Melaka.
Turut hadir, YBrs. Encik Sobri bin Mat Daud Timbalan Ketua Setiausaha Kementerian Perpaduan Negara.
 
TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet