SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Laman Utama Arrow Media Arrow Koleksi Media Arrow Foto Arrow 2023 Arrow Galeri Foto Arrow foto jan 2024 Arrow Sambutan Pesta Ponggal Kebangsaan 2024

20 Januari 2024 – YB Datuk Aaron Ago Dagang, Menteri Perpaduan Negara telah menghadiri Sambutan Pesta Ponggal Kebangsaan 2024 yang bertemakan “Ottrumai Ponggal” dan telah dirasmikan oleh YAB Dato' Seri Anwar bin Ibrahim, Perdana Menteri bertempat di Dataran Majlis Perbandaran Klang, @ Padang Chetty Klang.

Program yang dianjurkan oleh Kerajaan Negeri Selangor dengan kerjasama Kementerian Perpaduan ini adalah bertepatan dengan usaha mempromosikan kesepaduan sosial masyarakat Malaysia ke arah membangun Malaysia MADANI di bawah konsep membudayakan perpaduan dan meraikan kepelbagaian.
Turut hadir, YAB Dato' Seri Amirudin bin Shari, Menteri Besar Selangor, YB Senator Saraswathy Kandasami, Timbalan Menteri Perpaduan Negara, YB Tuan V. Ganabatirau Veraman, Ahli Parlimen Klang, serta pengurusan tertinggi Kementerian Perpaduan Negara dan Kerajaan Negeri Selangor.
 

TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet