SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Laman Utama Arrow Media Arrow Koleksi Media Arrow Foto Arrow 2023 Arrow Galeri Foto Arrow foto jan 2024 Arrow Kunjungan daripada ahli-ahli Kelab Kecergasan Tarian Komuniti Kuching ke Kementerian Perpaduan Negara

26 Januari 2024, Putrajaya – Kementerian Perpaduan Negara pada hari ini telah menerima kunjungan daripada ahli-ahli Kelab Kecergasan Tarian Komuniti Kuching yang diketuai oleh Puan Sophia Michael Jenang selaku Pengerusi Kelab ini.

Dalam sesi kunjungan muhibbah ini, para tetamu telah diberikan penerangan ringkas mengenai peranan dan dasar-dasar yang telah dibangunkan oleh Kementerian Perpaduan Negara bagi memastikan konsep Perpaduan dalam Kepelbagaian terlaksana.

Turut hadir, semasa sesi lawatan ini adalah wakil Kementerian Perpaduan Negara iaitu YBrs.Puan Norihan Binti Mohamed Naim, Setiausaha Bahagian Kanan (Pengurusan), En. Tan Kim Huat Timbalan Setiausaha Bahagian Dasar dan Hubungan Antarabangsa dan Puan Habibah Binti Jaafar, Ketua Penolong Setiausaha Bahagian Perhubungan Masyarakat.

TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet