SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Laman Utama Arrow Media Arrow Koleksi Media Arrow Foto Arrow 2023 Arrow Galeri Foto Arrow foto feb 2024 Arrow Program FoodUnites Ini Warisan Kita bertempat di Kuching Waterfront, Sarawak.

03 Februari 2024, Sarawak – YB Dato Sri Aaron Ago Dagang, Menteri Perpaduan Negara telah merasmikan Program FoodUnites Ini Warisan Kita bertempat di Kuching Waterfront, Sarawak.

Program FoodUnites ini merupakan salah satu daripada inisiatif Kementerian Perpaduan Negara (KPN) yang bertujuan untuk menghidupkan semula dan mengekalkan makanan warisan sebagai simbol perpaduan di Malaysia. Foodunites merupakan tapak integrasi baharu yang akan diketengahkan sebagai salah satu platform untuk mengukuhkan jalinan interaksi sosial dan etnik di Malaysia untuk menyemarakkan semangat kebersamaan dalam kalangan rakyat Malaysia melalui makanan.

Turut hadir, YB Senator Puan Saraswathi Kandasami Timbalan Menteri Perpaduan Negara, YBhg. Tuan Haji Hilmy bin Haji Othman, Datuk Bandar, Dewan Bandaraya Kuching Utara, YBrs. Tuan Mohamad Sobri bin Mat Daud, Timbalan Ketua Setiausaha, Kementerian Perpaduan Negara, YBhg. Dato Zaiedi Haji Suhaili, Timbalan Datuk Bandar, Majlis Bandaraya Kuching Selatan dan YBrs. Tuan Haji Dirwana bin Haji Azool, Pengarah Negeri Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional.

TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet