SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Laman Utama Arrow Media Arrow Koleksi Media Arrow Foto Arrow 2023 Arrow Galeri Foto Arrow foto april 2024 Arrow Majlis Sambutan Aidilfitri MADANI Peringkat Kebangsaan di Negeri Sabah

20 April 2024, Sabah - Majlis Sambutan Aidilfitri MADANI Peringkat Kebangsaan di Negeri Sabah yang bertemakan “Perpaduan Melalui Perayaan” telah mendapat sambutan yang menggalakkan dan seterusnya mendukung hasrat Kerajaan untuk membina Malaysia MADANI melalui “Perpaduan Dalam Kepelbagaian”.

Program yang juga telah dihadiri oleh lebih 30,000 orang pengunjung dan ini juga telah menandakan bermulanya Jelajah Kembara Perpaduan sempena Sambutan Minggu Perpaduan Tahun 2024.

Pelbagai pengisian dan aktiviti melibatkan pelbagai kaum dan budaya telah dilaksanakan iaitu pameran 12 Rumah KAMI (etnik), persembahan kebudayaan dan hidangan juadah dengan berkonsepkan 'food unites'.

Program ini turut dihadiri oleh YAB Perdana Menteri, Ketua Menteri Sabah, Menteri Perpaduan Negara dan pemimpin-pemimpin dari seluruh negara yang turut berkongsi aspirasi Kementerian Perpaduan Negara bersama pengunjung yang terdiri daripada pelbagai lapisan masyarakat.

TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet