SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Laman Utama Arrow Media Arrow Koleksi Media Arrow Foto Arrow 2023 Arrow Galeri Foto Arrow foto Jan 2023 Arrow Program Galeri UNITI Malaysia Festival Tahun Baharu Cina

20 Januari 2023,Perak - Program Galeri UNITI Malaysia yang dianjurkan oleh Kementerian Perpaduan Negara bersama rakan strategik AEON Co. (M) Bhd telah memasuki edisi ke-4 pada tahun 2023.

Program yang berlangsung selama 3 hari bermula pada 19 Januari 2023 ini menyediakan pelbagai aktiviti silang budaya yang mempersembahkan keunikan dan keistimewaan etnik dan budaya yang ada di Malaysia.

Majlis perasmian telah disempurnakan oleh YB Encik Sivanesan A/L Achalingam, Pengerusi Jawatankuasa Sumber Manusia, Kesihatan dan Hal Ehwal Masyarakat India Negeri Perak.

Turut hadir, Ketua Setiausaha Kementerian Perpaduan Negara, YBhg. Dato' Indera Noridah Abdul Rahim, YBrs. Dr Kasuma Satria, Ketua Pegawai Sumber Manusia Aeon Co. (M) Bhd, YBrs. Encik Mohamad Sobri Mat Daud, Setiausaha Bahagian Dasar dan Perhubungan Antarabangsa KPN serta Pegawai-pegawai Kanan Kementerian.

TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet