SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Laman Utama Arrow Media Arrow Koleksi Media Arrow Foto Arrow 2023 Arrow Galeri Foto Arrow foto ogos 2023 Arrow Majlis Pelancaran Bulan Kebangsaan dan Kibar Jalur Gemilang Kementerian Perpaduan Negara

3 Ogos 2023, Putrajaya -Warga Kementerian Perpaduan Negara dengan meriahnya telah mengibarkan Jalur Gemilang bersama-sama warga Suruhanjaya Perkhidmatan Pendidikan (SPP) dalam Majlis Pelancaran Bulan Kebangsaan dan Kibar Jalur Gemilang Kementerian Perpaduan Negara. Majlis dimulakan dengan bacaan ikrar rukun negara sebelum seluruh warga KPN, SPP dan SPA bersama-sama menyanyikan lagu-lagu kemerdekaan dengan penuh semangat dan meriah sekaligus mengibarkan Jalur Gemilang dengan penuh rasa hormat dan bangga. YB Datuk Aaron Ago Dagang, Menteri Perpaduan Negara dan YBhg. Dato' Indera Noridah binti Abdul Rahim, Ketua Setiausaha KPN telah menyempurnakan Pelancaran Bulan Kebangsaan dan Kibar Jalur Gemilang sekaligus menyerahkan Jalur Gemilang kepada Pengurusan Tertinggi Kementerian, Jabatan dan juga Agensi sebelum memasang Jalur Gemilang pada kenderaan Jabatan.

Majlis yang berlangsung dengan meriah dan rancak ini diharapkan dapat menyemarakkan lagi semangat cintakan negara sekaligus meningkatkan semangat patriotisme yang sewajarnya ada pada setiap masyarakat demi menghargai bulan Kemerdekaan ini.
TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet