SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI KPN

fb twitter youtube rss rss
FAQ BM | HUBUNGI| FEEDBACK BM| SITEMAP BM
|
A- A A+
|
warna biru warna kuning warna biru
icon warga
icon awam
Laman Utama Arrow Media Arrow Koleksi Media Arrow Foto Arrow 2023 Arrow Galeri Foto Arrow foto dis 2023 Arrow Lawatan Datuk Aaron Ago Dagang, Menteri Perpaduan Negara Ke Reruai Kementerian Perpaduan Negara

10 Disember 2023, Kuala Lumpur - YB Datuk Aaron Ago Dagang, Menteri Perpaduan Negara telah meluangkan masa untuk melawat Reruai Kementerian Perpaduan Negara sempena Program Setahun Bersama Kerajaan MADANI.

Tiga kluster utama yang difokuskan oleh Kementerian Perpaduan Negara pada program kali ini adalah Semarak Kenegaraan yang memupuk semangat kekitaan dan kebersamaan dalam kalangan masyarakat melalui usaha memasyarakatkan Rukun Negara.
Kluster kedua adalah program Semarak Perpaduan yang bertemakan ‘Merakyatkan Perpaduan’ bertujuan meraikan perbezaan dalam kepelbagaian melalui elemen seperti kebudayaan, pendidikan dan rekreasi.
Kluster program ketiga pula adalah Komuniti Rahmah yang memberi fokus kepada pembinaan komuniti yang sejahtera dan harmoni meliputi aspek ekonomi, pendidikan, agama, kesihatan, kenegaraan, kebudayaan dan alam sekitar.

 

TARIKH KEMASKINI :
HUBUNGI KAMI
KEMENTERIAN PERPADUAN NEGARA
Aras 5 - 10, Blok F9, Parcel F,
Lebuh Perdana Timur,
Presint 1, 62000 Putrajaya, MALAYSIA

+603-8091 8000
pro[at]perpaduan[dot]gov[dot]my

TAG AWAN

Your browser doesn't support canvas.

qr

fbtwitteryoutubeigrss

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal KPN memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?

Log Masuk Intranet